La scurt timp după ce BIHOREANUL a relatat păţania comerciantului din Piaţa Obor "zidit" în propriul chioşc după ce Administraţia Domeniului Public a permis construcţia unuia nou chiar lipit de geamul celui dintâi, la Ocska apar noi reclamaţii.

Un orădean, Richard Haş, susţine că sâmbătă, 2 noiembrie, s-a dus să-şi cumpere două locuri în zona auto, şi anume 95 şi 97, dar nu i-au fost acordate deşi erau libere.

"Doamna de la casierie mi-a spus că au fost rezervate... verbal. I-am răspuns că eu i le plătesc, dar nici aşa nu mi le-a vândut", zice bărbatul, adăugând că şi administratorul pieţei, Marius Tulvan, a refuzat să i le acorde din acelaşi motiv.

Abia după ce s-a arătat revoltat că administraţia pieţei face discriminări între samsarii de maşini, Haş a primit, două zile mai târziu, locurile cerute, care deveniseră - brusc - libere.

Contactat de BIHOREANUL, Marius Tulvan susţine că, de fapt, locurile în cauză nu erau doar rezervate verbal, ci şi plătite, iar că orădeanul a înţeles greşit explicaţiile angajaţilor pieţei. Aşa o fi fost?

Citiţi şi articolul: ""Zidit" în chioşc! Un comerciant din Piaţa Obor s-a trezit cu chioşcul blocat de un altul, construit cu aprobarea ADP"