Anul 2022 a început cu perspective bune pentru bihorenii care nu au loc de muncă sau vor să-l schimbe. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor a anunţat că, în această săptămână, în judeţ sunt 1.293 de locuri de muncă vacante.

Pentru absolvenţii de studii superioare, în judeţ sunt 86 de joburi disponibile, pentru poziţii precum analist calitate, ingineri de diferite tipuri, manager proiect, manager achiziţii, kinetoterapeut, planificator, programator, psiholog sau referent comerţ şi marketing, specialist achiziţii ori în resurse umane.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru absolvenţii de studii medii sau şcoală profesională, 582 la număr. Multe firme din Bihor caută agenţi de securitate, angajaţi pentru hoteluri sau restaurante, controlori de calitate, confecţioneri articole din piele, muncitori în construcţii, electricieni, lucrători comerciali, magazineri, mecanici auto, operatori CNC sau şoferi.

Pentru necalificaţi, sunt 374 de locuri de muncă disponibile: ambalatori, confecţioneri îmbrăcăminte, femei de serviciu, îngrijitori, montatori subansamble ori muncitori în construcţii.

Vezi lista completă a locurilor de muncă: