În această săptămână, în județul Bihor sunt anunțate 1.246 de locuri de muncă vacante, dintre care jumătate la firme și fabrici din Oradea și satele vecine.

Se observă o ușoară creștere a numărului total de locuri de muncă față de lunile precedente, ceea ce este destul de surprinzător pentru această perioadă a anului, când firmele nu prea demarează proiecte noi și nici nu au contracte noi, multe rezumându-se să finalizeze contractele în derulare.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, doar 34 dintre aceste anunțuri sunt pentru absolvenții de studii superioare, în timp ce 432 sunt pentru absolvenți de liceu sau școli profesionale.

Așa cum s-a întâmplat în tot anul 2022, multe dintre job-urile disponibile sunt pentru șoferi, lucrători comerciali, ori muncitori pentru asamblarea unor piese.

De asemenea, sunt la mare căutare femeile de serviciu. O singură firmă, cu sediul în Aleșd, recrutează 50 de asemenea angajate!

Mai multe anunțuri de recrutare sunt și pentru muncitorii necalificați în construcții sau demolări, ori pentru specialiști calificați, precum electricieni, croitori, lăcătuși.

Vezi mai jos lista locurilor de muncă vacante în Bihor!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!