Piaţa Ocska este tot mai căutată de clienţi şi, ca atare, de comercianţi. După ce a decis ca piaţa de vechituri să fie deschisă în fiecare zi a săptămânii, Administraţia Domeniului Public Oradea o va şi extinde.

"Ca urmare a situaţiei economice, în piaţă sunt tot mai mulţi comercianţi de obiecte vechi aduse din mai multe ţări europene. La cererea acestora am şi prelungit orarul de funcţionare, iar acum vom şi extinde Piaţa Obor", a declarat pentru BIHOREANUL Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Aleşii locali au aprobat, miercuri, în şedinţă ordinară, transmiterea în folosinţă gratuită pe o perioadă de 10 ani a unei suprafeţe de 4.444 de metri pătraţi de teren situat între Piaţa Obor şi Liceul cu Program Sportiv "Bihorul".

"Terenul care ni s-a acordat este acum plin cu bălării. Hotărârea este bună şi din acest motiv, zona aceea urmând să fie igienizată şi împrejmuită", a mai afirmat Andrica, adăugând că speră ca terenul va fi pregătit pentru a fi închiriat comercianţilor în circa două săptămâni.

Citiţi pe această temă şi articolul: "Piaţa Ocska va fi deschisă în fiecare zi"