Pentru al doilea weekend la rând, piaţa volantă din Oradea se deschide sâmbătă, în centrul oraşului. La "Târgul produselor bihorene" doritorii vor putea găsi legume, fructe, produse din carne, brânzeturi, miere, turtă dulce, siropuri și gemuri, toate aduse de producătorii locali.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, târgul are loc loc în fiecare sâmbătă, între orele 8 şi 13, cu excepţia zilelor în care Piaţa Unirii va găzdui evenimente.

"Micii producători care desfăşoară activităţi agricole şi comercializează produsele realizate din ferma, gospodăria, unitatea proprie, indiferent de forma juridică, respectiv care au actele valabile privind producţia proprie, pot participa la eveniment contactând Asociaţia Agricultorilor din Valea Ierului, pe adresa de email: targbihor@gmail.com", se arată într-u comunicat al Consiliului Județean.

Proiectul se desfăşoară în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Bihor, Asociaţia Agricultorilor din Valea Ierului, Primăria Municipiului Oradea, Asociaţia Pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR) şi Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Bihor (ADD).

Asemenea târguri vor avea loc şi în Marghita şi Beiuş, care s-au alăturat acestui proiect.

Consiliul Judeţean Bihor a semnat contractul pentru achiziţionarea, prin Agenţia de Dezvoltare Durabilă, a 50 de standuri unde vor fi expuse pentru vânzare produsele tradiţionale locale, mai amintește informarea CJ.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!