Unul dintre cei mai iubiţi interpreţi din România, Ştefan Bănică jr., vine la Oradea pentru a-şi promova cel mai nou album de autor, "Picat din lună", cel de-al 16-lea din cariera sa. Concertul lui Bănică jr. va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Regina Maria.

Potrivit organizatorilor, concertul face parte dintr-un turneu care cuprinde 11 oraşe din România, plus Chişinău.

Pentru acest turneu s-a creat o categorie specială de bilete, numită Golden Circle, în valoare de câte 150 lei. În această categorie este inclus un loc într-un sector preferenţial, întâlnire cu Ştefan Bănică jr. în backstage, noul album "Picat din lună" şi o fotografie cu autograful artistului. Pentru fiecare concert vor fi puse în vânzare doar câte 100 astfel de bilete.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălii de spectacole şi online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. Mai multe informaţii se pot afla la numărele de telefon 0745.171.770 şi 0723.531.330.

Cu o carieră de peste 30 de ani, Ştefan Bănică este actor, compozitor, interpret, regizor, producător şi moderator TV. El a lansat 15 albume de autor premiate cu cinci Discuri de Aur şi două Discuri de Platină.