În ultima zi din 2011, nu doar adulţii au parte de distracţie. Picilor orădeni li se pregătesc, ca în fiecare an, petreceri speciale de Revelion.

Primul chef pentru micuţi va începe la Era Shopping Park, vineri de la ora 11. Timp de două ore, micuţii vor avea parte de muzică, dans, ateliere de modelat baloane, se vor transforma în personaje de poveste prin sesiuni de facepainting şi vor primi, gratuit, sucuri, prăjituri şi şampanie pentru copii. De altfel, întreaga petrecere e oferită gratuit de reprezentanţii complexului comercial.

După cele două ore de distracţie la Era, micuţii orădeni vor putea continua cheful în Orăşelul Copiilor, unde şi Administraţia Imobiliară Oradea a pregătit un Revelion dedicat micuţilor, vineri, cu începere de la ora 16.

Pentru cei mici va avea loc spectacol de muzică şi dans în interpretarea artiştilor de la Meda Music şi Vogue Center, spectacolul fiind intercalat cu glume muzicale şi concursuri distractive cu premii. Pentru copiii de etnie maghiară va cânta Buzasi Patrik, iar de la ora 19 aceştia vor putea urmări în sala mare de la etajul clădirii din Orăşel spectacolul de teatru în limba maghiară „Peter lovag".

La fel ca în fiecare an, unul din momentele atractive ale serii îl va constitui concursul de Miss şi Mister Revelionul Copiilor, adresat celor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Pe lângă probleme clasice de dans, muzică şi aptitudini artistice, concurenţii vor trebui să facă faţă şi unor probe surpriză pregătite de prezentatoarea spectacolului, Meda Horjan, iar la sfârşit vor fi premiaţi cu dulciuri şi cupe.

Cei mici se vor putea bucura şi de momente de magie în compania clownilor, iar doritorii vor putea fi pictaţi pe faţă. Seara de dans şi muzică se va încheia la orele 21, participarea fiind gratuită pentru toţi copiii. Pe 1 şi 2 ianuarie, Orăşelul Copiilor va fi închis.