Cântărețul orădean Viorel Axinte, cu numele de scenă Picky, a lansat în această lună o piesă intitulată „Nu sunt perfect” și înregistrată la Rootz Music Studio din Oradea.

Artistul a transmis BIHOREANULUI că mesajul său este tocmai acela că „perfecțiunea este rece și liniară, iar imperfecțiunea este caldă și empatică”.  

Muzica piesei „Nu sunt perfect” este semnată de Diana Culic și Marius Pop, iar versurile de Diana Culic. A fost lansat și un videoclip, care, în câteva zile, pe Youtube, a stâns circa 150.000 de vizualizări. 

Cântăreț cunoscut printre orădeni de la evenimentele la care face show, Picky se axează acum, iată, și pe conturarea unui repertoriu propriu. 

„Împreună cu echipa de conținut şi producție, ne-am dorit foarte mult ca în această melodie să se regăsească fiecare dintre noi. Cel mai mult ne-am dorit să meargă mai departe mesajul că suntem frumoşi aşa cum suntem, că nu trebuie să fim perfecți, că perfecțiunea este rece si liniară, iar imperfecțiunea este caldă si empatică”, spune artistul, amintind că imaginea perfectă creionată de unii pe rețelele de socializare este un miraj.

În realizarea videoclipului, Picky a primit ajutor și din partea societății locale de transport, el filmând inclusiv într-un tramvai, pub-ului Columbus din Pasajul Vulturul Negru și echipei Naked Pixel (Laszlo Kun şi Dan Pereț). Producția video a fost semnată de Dacian Malița. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!