Cearta dintre doi vânzători s-a terminat cu o bătaie în toată regula miercuri dimineaţă, în piaţa de legume de pe strada Ogorului. Un tânăr de 22 de ani, din Arad, care a venit să-şi vândă marfa la Oradea, a fost înjunghiat de un alt vânzător, cetăţean turc, rezident în Oradea, care acum se va alege cu dosar penal.

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, totul a pornit de la un schimb de replici între cei doi colegi de tarabă, care a degenerat, iar unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a rănit pe celălalt.

Tânărul a fost dus la Unitatea de Primire a Spitalului Judeţean de un echipaj al Ambulanţei, iar medicii i-au pansat rănile şi l-au lăsat să plece. "Bărbatul avea plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi coapsei stângi, însă era stabil hemodinamic", a explicat dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii au început cercetările, pentru a vedea ce s-a întâmplat exact în acest caz.

"Leziunile suferite de victimă nu au fost de natură să îi pună viaţa în pericol. Victima nu a rămas internată în spital, însă a depus plângere. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri să se facă şi încadrarea juridică a faptei", a mai precizat Alina Dinu.