Reprezentanţii Lotus Center au anunţat că, la doi ani de când centrul comercial a celebrat cea de-a doua extindere, începând de anul acesta Lotus va marca evenimentul printr-o săptămână anuală de shopping şi divertisment.

Campania "The Pink days" se desfăşoară între 16 şi 22 octombrie. Sâmbătă şi duminică, sub cupola mare a centrului comercial, celebrele personaje din serialul pentru copii "Orăşelul Leneş" le-au oferit micuţilor cadouri, surprize şi spectacole.

Duminică, centrul comercial a fost invadat şi de alte personaje de poveste, precum clovnul Patrocle sau Zâna povestitoare, iar copiii au participat şi la şedinţe de painting, la un atelier de gătit şi la un colţ al poveştilor. De precizat că până vineri tot aici copiii vor putea asculta poveşti zilnic de la ora 18.

Cumpăraţi cu stil!

Campania "The Pink days" continuă luni, când actorii Teatrului Arcadia vor susţine un spectacol de magie sub cupola mare a centrului comercial, iar zilele care urmează vor aduce şi premii pentru clienţi. "În cadrul acţiunii "Style hunter", invitaţii evenimentului, celebrităţi locale şi naţionale, personalităţi din lumea modei, vor "vâna" cumpărătoarele cu stil ale Centrului Comercial şi le vor premia instant cu vouchere de cumpărături în valoare de 300 lei fiecare", a precizat Angela Molnar, responsabil marketing al centrului.

"Style hunter-ii" Lotus Center vor fi pe rând designerii Gina Butiuc, Ioana Silaghi, celebrul Cătălin Botezatu, stilistul italian Massimiliano Cornacchia şi Amalia Judea.

De altfel, reprezentanţii centrului comercial au amintit că miercuri, Botezatu va participa şi la o sesiune de cumpărături alături de câştigătoarea tombolei "Vip Shopping" şi va acorda autografe clienţilor mall-ului.

Ziua reducerilor

Miercuri va fi pentru orădeni şi ziua reducerilor, când vor avea posibilitatea să cumpere articolele preferate din noua colecţie de toamnă-iarnă la un preţ redus. Seara se va încheia cu un concert susţinut de la ora 19.30, de DJ Sava & Raluca, interpreţii hit-ului "I like that trompet".

După ce joi după amiază va căuta cea mai modernă clientă de la Lotus Center, celebrul stilist italian Massimiliano Cornacchia va face, începând cu ora 19, sub cupola mare, o demonstraţie de hair styling, cu participarea publicului. Seara va continua, de la ora 21, cu un show de comedie, ţinut de "Tibi Neuronu".

"Săptămâna roz" se va încheia la Lotus vineri seară, de la ora 20, cu un număr de magie realizat de Nagy Molnar David, cel mai cunoscut magician din Ungaria.