Lotus Center a dat startul campaniei The Pink Days, care se desfăşoară între 12 şi 18 octombrie în cadrul centrului comercial.

Startul campaniei a fost dat luni, 12 octombrie, cu un atelier dedicat copiilor, în cadrul căruia aceştia au fost invitaţi să confecţioneze jucăriii, să decupeze şi să coloreze, dar şi să participe la concursuri.

Marţi este Flavour Day, cu promoţii la Pizza Hut şi Salad Box, iar miercuri este Beauty Day - ziua dedicată frumuseţii. Între altele, clientele vor avea parte de sesiuni de machiaj gratuite, reduceri la produsele de beauty şi open house la Optione, unde pot primi cadou chiar o pereche de lentile de contact colorate.

Show Day este joi, de la ora 18, cu ultima seminifinală din cadrul concursului Artist de Bihor, iar de la ora 20, pe scena Lotus Center vor urca cei de la Proconsul. "Membrii trupei vor încânta publicul de toate vârstele, cu un repertoriu de excepţie într-un concert live. Evenimentul are loc în zona Pellini - Violet, iar intrarea este liberă", au transmis reprezentanţii centrului comercial.

Tot în această campanie, de vineri până duminică, va avea loc şi Lotus Fashion Weekend, zilnic de la ora 19.00 la etaj.

"Clienţii Lotus Center vor putea urmări prezentări de modă cu cele mai inedite colecţii toamnă/iarnă ale magazinelor centrului comercial, precum: Bad Axel, Benvenuti, DeLonghi Friends, Gatta, Il Passo, Kenvelo, LC Waikiki, Lee Cooper, Magic Fashion, Maxximus, Mondex, Optione, Pada Murre, RA Femme şi Thya Fashion", au mai arătat organizatorii.