La aproape trei luni de când Shakira şi Pique au anunţat că s-au despărţit, fotbalistul s-a afişat în public cu noua sa iubită, o tânără în vârstă de 23 de ani.

Gerard Pique şi Clara Chia Marti au participat recent la nunta unui prieten de-al fotbalistului, care a avut loc în Costa Brava, una dintre cele mai frumoase regiuni din Spania.

Imagini cu noul cuplu au fost publicate de internauţi pe reţele de socializare. Despre noua iubită, site-ul Libertatea.ro, scrie că studiază relaţiile publice și îl cunoaşte pe Pique de puţin timp, de când lucrează la firma Kosmos a fotbalistului, specializată în organizarea de evenimente.

De altfel, presa spaniolă a mai scris că fundașul Barcelonei a prezentat-o pe tânără părinţilor săi, dar şi celor doi băieţi pe care-i are împreună cu Shakira, Milan şi Sasha.

În acest timp Shakira se pregăteşte să se mute din Spania în Miami, într-o reşedinţă uriaşă pe care şi-a cumpărat-o în urmă cu mai mulţi ani.

Cântăreaţa Shakira şi Gerard Pique au anunţat la începutul verii că s-au despărţit, iar presa din Spania a scris atunci că motivul ar fi infidelitatea fundaşului, care ar fi avut încă de atunci o relaţie cu Clara Chia Marti.

"Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea", au transmis cei doi printr-un comunicat de presă.

Celebra cântăreaţă columbiană l-a cunoscut pe fotbalistul care joacă pentru Barcelona în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Pique a apărut în videoclipul piesei "Waka Waka (This Time for Africa)", cântată de Shakira, melodia oficială a turneului. Ei au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi.

Zvonuri despre despărţirea lor au circulat de mai multe ori în decursul anilor. Recent, Shakira a lansat piesa "Te felicito", ale cărei versuri sunt un repertoriu de reproşuri faţă de partenerul ipocrit, dar şi piesa "Don`t you worry" ("Nu-ţi face griji").