Iubitorii preparatelor italieneşti au, de acum, un nou restaurant veritabil! După 6 ani în care a încântat gusturile orădenilor, fostul local "Pizza e Vino", din Piaţa 1 Decembrie, s-a "rebranduit" şi s-a deschis, sâmbătă, în casă nouă, pe Bulevardul Magheru nr. 8 (în locul fostei gelaterii Marco Polo).

"A sosit momentul unui salt calitativ, generat de experienţa acumulată în aceşti ani. Noul restaurant se numeşte PRIVATO by Pizza e Vino şi este singurul din Oradea cu trei chefi bucătari italieni, toţi tineri şi toţi chefi, acreditaţi de cel mai înalt for din domeniu din ţara celei mai vechi şi invidiate bucătării: Federatione Italiana Cuochi", au transmis reprezentanţii localului.

Cei trei specialişti au fost educaţi şi apreciaţi de maeştri italieni de renume. Cu toţii au învăţat ce înseamnă profesionalismul de la renumiţii masterchefi Carlo Craco şi Gianfranco Vissani.

"Vedetele" celui mai nou local orădean au lucrat în restaurantele râvnite de toţi bucătării care se respectă, precum Carlo e Camilla din Segheria, Nobu Armani din Milano, Ristorante Grotta Palazzese din Polignano a Mare sau Ristorante Sadler din Milano. Acum, ei au ales PRIVATO ca o nouă provocare menită să delecteze papilele gustative ale orădenilor.

Şi meniul localului este complet nou, îmbinând bucătăria tradiţională italiană cu metode moderne de gătit. Salate meditaraneene după reţete proprii, meniuri pe bază de peşte sau fructe de mare, ca de pildă Risotto cu sepie pe cremă de mazăre (Risotto al nero di seppia su crema di piselli), Rulouri de biban (Involtini di branzino), dar şi alte preparate precum Strozzapreti, Tartă de ciuperci pe cremă de brânză (Flan di funghi su velutta di formaggio) sunt câteva dintre mâncărurile cu care îşi îmbie localul clienţii.

PRIVATO by Pizza e Vino este un restarant italian autentic, cu servicii de calitate, caracterizat de eleganţă, stil, discreţie şi muzică bună. Localul beneficiază de un sistem de sonorizare care permite inclusiv organizarea de petreceri private.

Restaurantul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 11 şi 23, iar rezervări se fac fie la numărul de telefon 0771.063.310, fie pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PrivatoOradea.

(advertorial)