Răzvan Andrei Plăcintă, fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă, a provocat un adevărat scandal luni spre marţi noaptea, în Capitală când a aflat că prietena sa vrea să se despartă de el.

Martorii spun că agresorul consumase produse etnobotanice, căci avea un comportament deviant. Tânărul a început să îşi lovească prietena în plină stradă şi i-a vandalizat maşina. Un trecător a încercat să o scape pe fată din mâinile tânărului, însă acesta a fost de neoprit. Mai mult, salvatorul a devenit victimă.

Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Plăcintă a sărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, tânărul a urcat în maşina sa, cu care a trecut peste bucureşteanul care a intervenit, bărbatul rămânând blocat sub Renault.

Un alt martor, când a văzut că lucrurile degenerează, a tras cu puşca cu aer comprimat, pe care o deţine legal, pentru a-l speria pe tânăr. Răzvan Andrei a fugit de la locul scandalului, fiind descoperit internat la spital, pentru o rană superficială. El este anchetat de procurori.

Nu este prima dată când fiul Sorinei Plăcintă iese în evidenţă cu fapte de acest gen. În vara acestui an, Plăcintă junior şi-a postat pe contul de pe o reţea de socializare fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană. Iar în 2009, Andrei Plăcintă a postat imagini în care săruta un bărbat.