Plastor a inaugurat, joi, la Oradea, cel mai mare şi mai modern magazin al grupului, pe strada Gutenberg nr.1, colţ cu Calea Clujului, chiar vizavi de fabrica cu acelaşi nume.

"Casa Plastor" se întinde pe o suprafaţă de 150 mp, adăposteşte câteva mii de produse cu preţuri de producător şi va fi deschis publicului începând de luni, 29 iulie.

"Gama de produse este variată, avem cele mai bune preţuri de pe piaţă, dar, pe lângă asta, vom face şi promoţii săptămânale", a precizat administratorul Radu Seres, joi, la festivitatea de inaugurare la care au participat şi angajaţi ai companiei.

Cei care vor călca pragul magazinului vor putea achiziţiona atât produse necesare pentru birou, dar mai ales obiecte pentru casă şi grădină, de la perii, mături, butoaie, navete, ghivece, mese de călcat, până la produse de semnalizare rutieră sau jucării, toate la preţ de producător.

Este cel de-al treilea magazin inaugurat de Plastor la Oradea, după cel din Piaţa Mare şi cel din de la intersecţia străzilor Transilvaniei cu Moldovei. În viitorul apropiat, compania intenţionează să deschidă şi altele, în cartierul Nufărul de pildă, sau chiar la Timişoara.

"Casa Plastor" va fi deschis de lunea până vinerea între orele 9 şi 17, respectiv sâmbăta între orele 9 şi 13.

Înfiinţată în 1914 şi având o tradiţie de aproape 100 de ani în prelucrarea materialelor plastice, societatea Plastor este una dintre cele mai mari firme de profil din România, cu capital integral privat. Compania este renumită pentru fabricarea unor articole de menaj, componente tehnice sau sportive, între care şi clăpari.

Grupul s-a remarcat în ultimii ani ca fiind unul dintre cei mai mari 10 contribuabili la bugetul local, dar şi prin diverse donaţii făcute în beneficiul oraşului.