După ce evenimentele din weekendul trecut au strâns aproape 100.000 de vizitatori, potrivit organizatorilor, reprezentanţii Lotus Center anunţă un nou weekend plin în cadrul Campaniei The Pink Days.

Startul la distracţie va fi dat vineri seară, începând cu ora 21, când mai mulţi DJ locali vor mixa la Lotus.

"Veţi avea parte în cadrul acestui program de muzică bună, distracţie şi alte surprize. Sâmbătă, 22 octombrie, este timpul pentru un alt concert. Trupa Play&Win va anima atmosfera în Lotus Center începând cu ora 19. Duminică, 23 octombrie, încheiem Campania The Pink Days, ediţia 2011, cu un show latino de excepţie alături de talentatul artist Wilmark, tot de la ora 19", arată un comunicat al Lotus Center.

Avându-l în "spate" pe Viorel Şipoş, de la 3rei Sud Est, trupa Play & Win este formată din trei tineri, Sebastian Barac, Radu Bolfea şi Marcel Botezan, originari din Alba Iulia, prieteni de mici, care au adus un suflu nou în muzica din România. Între cele mai cunoscute piese interpretate de ei se numără Only, Slow Motion şi Ya BB.

Play & Win este practic o echipă de compozitori şi producători muzicali. Primul cântec de succes compus de aceştia a fost "Kylie" pentru albumul formaţiei Akcent, S.O.S, ce a avut succes internaţional. Băieţii au mai făcut piese pentru 3rei Sud Est, Andra, Sistem sau Cristina Rus, dar au proiecte şi cu Inna, Morris sau Crazy Win, având la activ peste 300 de compoziţii şi au avut succes şi în străinătate.

La rândul său, dansatorul Wilmark s-a făcut remarcat în urma unor show-uri lansate de ProTV, fiind inclusiv în juriul emisiunii Dansez pentru Tine. Columbianul este şi fondatorul unei academii de dans cu specific latino.