Săptămâna trecută, Metro şi-a anunţat colecţia de vară a confecţiilor, ce poate fi găsită în fiecare magazin din lanţul comercial. Rochiţe, fustiţe, bluziţe, toate frumos pozate, au umplut un catalog publicitar ce a ajuns în fiecare cutie poştală din Oradea.

Unii orădeni au avut, însă, neplăcuta surpriză ca unele produse prezentate în reclamă să nu semene defel cu cele din magazin. De pildă, o rochiţă de vară ce în poza din pliant avea, la mijloc, prinsă o bucată de material crem, care particulariza rochia şi părea a fi de-a dreptul cusută, în Metro era simplă, fără niciun artificiu.

Evident, acest lucru nu era menţionat în pliant, ba chiar în magazin nici nu puteai găsi respectivul material, să îl cumperi separat. "Noi am primit rochiţa simplă, fără niciun alt accesoriu", a explicat, oarecum jenată, una dintre vânzătoarele de la raionul de confecţii, când un client i-a cerut lămuriri. Vina nu era însă, nicidecum, a ei, ci doar a "băieţilor deştepţi" care îşi închipuie că prin reclame mincinoase vor câştiga clienţi. Sfidând legea şi bunul simţ...