Sărbătoarea Recoltei, care urma să aibă loc la final de săptămână în Cetatea Oradea, adunând producători locali din Bihor şi programând concerte date de Taraf de Caliu, Mihai Mărgineanu şi mai mulţi interpreţi de folclor, a fost amânată din cauza vremii.

Anunţul a fost făcut, joi după amiaza, de Dorin Popa, reprezentantul Asociaţiei Crişana, unul dintre organizatori, care a explicat că decizia a fost luată având în vedere faptul că pe toată perioada în care urma să se desfăşoare evenimentul au fost anunţate ploi.

Drept urmare, Sărbătoarea Recoltei, care va cuprinde un târg de toamnă cu 40 de producători locali, jocuri pentru copii şi numeroase concerte, va avea loc în perioada 29 septembrie - 1 octombrie, deci weekend-ul viitor, şi va avea aceeaşi invitaţi.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (APTOR) din subordinea Primăriei, Asociaţia Crişana, Consiliul Judeţean Bihor şi Centrul Judeţean pentru Conversarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor.