Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

COMUNA ABRAM anunță lansarea proiectului „Dotarea Cu Mobilier, Materiale Didactice Și Echipamente Digitale A Școlii Gimnaziale Nr. 1 Abram”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 15. Educație, prin contractul de finanțare încheiat între Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației și Comuna Abram.

Numele proiectului de reformă/investiție: „Dotarea Cu Mobilier, Materiale Didactice Și Echipamente Digitale A Școlii Gimnaziale Nr. 1 Abram”.

Numele beneficiarului: Comuna Abram, județul Bihor

Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității serviciilor educaționale de la nivelul Comunei Abram, prin: digitalizarea mediului și a procesului de învățare, dotarea sălilor de clasă cu mobilier nou care să corespundă normelor aflate în vigoare și necesităților copiiilor și al elevilor de la nivelurile școlare, dotarea cabinetelor școlare, laboratoarelor de informatică și a sălilor de sport de la nivelul unităților școlare cuprinse în cererea de finanțare.

Valoarea totală a proiectului, inclusiv finanțarea: Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 664.051,50 lei, echivalentul a 135.000 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 126.169,79 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 08.08.2023 – 31.12.2024

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-1215

Detalii suplimentare se pot obține de la persoana de contact: NUȚAȘ GABRIEL-OCTAVIAN – reprezentant legal, telefon 0259 326 018, e-mail: primaria.abram@gmail.com.

 

(anunț publicitar)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!