Circulația pe Podul Centenarului din Oradea va fi închisă în acest weekend deoarece construcția va fi vopsită, a anunțat vineri Primăria, după o întrunire a Comisiei tehnice pe probleme de trafic rutier.

„A fost avizată închiderea traficului rutier pe Podul Centenarului începând de mâine, 30 martie, până duminică, 31 martie, ora 20:00, în vederea executării unor lucrări de întreținere, respectiv «Lucrări de vopsitorie - Pod peste Crișul Repede între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede», de către S.C Freyrom S.A”, se arată în informarea municipalității.

De la inaugurarea sa, de la finalul anului 2018, podul a fost mâzgălit cu tot soiul de însemne și desene de tip grafitti, mai ales pe porțiunile dinspre maluri.

Vineri, se desfășoară lucrări de spălare, iar circulația „se desfășoară restricționat, fără a fi însă închisă”, se mai arată în comunicatul Primăriei. 

Pe de altă parte, reprezentanții municipalității precizează că a fost avizată instituirea unor restricții de circulație pe strada Peneș Curcanul în perioada 29 martie – 26 aprilie, pentru execuția lucrărilor de termoficare în cadrul proiectului Nufărul I – Geotermal, solicitantul fiind Elsaco Electronic. „Aici circulația este restricționată la o singură bandă”, se arată în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!