Prima zi din postul Sfintei Mării nu i-a oprit pe orădeni de la dezmăţ, în Parcul 1 Decembrie, unde a început Festivalul Berii Top Fest.

Vineri seara, parcul a fost plin cu câteva mii de orădeni care s-au aliniat în faţa scenei amplasate în faţa Statuia Ostaşului Român, pentru concertele pregătite, ori au preferat să se înfrupte din bunătăţi specifice precum mititei, grătare, cârnăciori, mititei cu varză şi, bineînţeles, bere.

Începând de la ora 18, organizatorii au dat drumul concertelor, pe scenă urcând trupa de dans "Let's dance!", urmată de mixurile lui DJ Chrom şi de recitalul dat de DJ Sava şi Raluka.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul trupei Paraziţii, care însă s-a cenzurat pe scenă, având în vedere ora (22) şi că a fost vorba despre un eveniment în aer liber. Totuşi, Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk au fost "salvaţi" de fanii din public, care au completat golurile au completat, în cor, golurile din textele melodiilor pigmentate cu expresii vulgare.

Festivalul Berii Top Fest continuă sâmbătă cu trupa "Let's Dance!", formaţia de muzică pop Hiatus M din Baia Mare, DJ Rhynno şi Sylvia şi, de la ora 22, Bere Gratis.

Ultima zi va fi dedicată muzicii populare, astfel că orădenii vor putea vedea un ansamblu local de muzică populară, precum şi pe interpreţii Claudiu Borza şi Lucian Drăgan.