Comedia bulevardieră "Napoleon era fată", o adaptare de Sică Alexandrescu după o farsă americană, pusă în scenă la Oradea de Andrei Mihalache, va avea premiera duminică, de la ora 19, la Sala Mare.

"Este o comedie în cel mai larg sens al cuvântului. Comedia se face greu ca să pară uşoară pentru public", a spus regizorul Andrei Mihalache, vineri, într-o conferinţă de presă.

O întâlnire amicală între o tânără soţie şi un individ... afectuos încinge situaţia în familia unui mafiot din Chicago. Iar Ketty nu vrea să dezvăluie nici în ruptul capului cu cine a ieşit la prânz, fapt pentru care William decide să plece într-o îndelungată călătorie de afaceri, pentru a se distanţa de aşa-zisa infidelitate a soţiei. Aceasta este prezentarea propusă spectatorilor de Teatrul Regina Maria. Totuşi, regizorul nu vrea să dezvăluie prea multe detalii despre piesă, spunând în schimb că este presărată cu încurcături şi răsturnări de situaţie.

"M-am simţit foarte bine la repetiţii, sper ca şi publicul să se simtă la fel de bine la spectacol", a spus actorul Petre Ghimbăşan, care va juca unul dintre rolurile principale în comedia bulevardieră. Din distribuţie fac parte şi Răzvan Vicoveanu, George Dometi, Alexandru Rusu, Ciprian Ciuciu, Alina Leonte, Angela Tanko, Lucia Rogoz, Georgia Căprărin şi Denisa Vlad.

Preţurile biletelor sunt cuprinse între 20 şi 35 de lei, în funcţie de locul în sală. Ele pot fi achiziţionate de la agenţia Teatrului şi de pe site-ul www.biletmaster.ro.