Vă mai amintiţi de păpuşa frumoasă şi veselă, care ştie poveşti şi cântecele multe şi care trăieşte într-un ţinut minunat numit YupiLandia? Ei bine, Ella Bella se întoarce cu un super show la ERA Park!

De data aceasta, îi va avea alături şi pe prietenii ei de nădejde - Minnie, Mikey, Donald, Daesy, Turbi, Flu-Flu, Cip Cirip şi Piratul Goangă - cu ajutorul cărora îi va introduce pe copii într-o lume fantastică, plină de culoare, aventură şi suspans!

Spectacolul se va desfăşura duminică, 2 aprilie, începând cu ora 17, sub cupola centrului comercial, şi va fi unul deosebit de interactiv. Prichindeii nu doar că se vor distra la maximum, dar vor învăţa şi multe lucruri utile!

Ella Bella este cunoscută micuţilor orădeni după ce, în luna decembrie, l-a căutat împreună cu ei, pe Moş Crăciun, tot la ERA Park, evenimentul bucurându-se de un real succes.

Personaj carismatic, mereu încărcat cu energie şi bună dispoziţie, Ella Bella a devenit cunoscută în vara anului 2014 şi a cucerit, prin reprezentaţiile sale, mii de copii din aproape toată Transilvania.

"Intrarea la evenimentul de duminică este liberă pentru toată lumea, vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.