Poliţia Bihor a decis să modifice programul de lucru cu publicul la ghișeele pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar din orașele Aleșd, Marghita, Salonta și Beiuș, pentru a reduce deplasările cetățenilor care locuiesc în acele zone până la Oradea.

Noul orar intră în vigoare de luni, 19 octombrie.

Astfel, dacă până săptămâna aceasta, ghișeele din cele patru localități erau deschise doar două zile pe săptămână, începând de luni, acestea vor fi deschise cinci zile din șapte.

„Decizia a fost luată pentru că mulți dintre cetățenii din acele zone se deplasau în Oradea pentru a obține certificatul de cazier judiciar, programul de acolo fiind prea scurt”, a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascău. 

"Pentru limitarea riscului de răspândire a noului virus, persoanele care se prezintă la ghişee vor respecta următoarele măsuri: obligativitatea portului în mod corect a măştii de protecţi, păstrarea unei distanţe de minim 2 m între persoane, accesul în spaţiul închis a unui număr de maxim 2 persoane simultan", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. 

Programul cu publicul de la ghișeul din Oradea nu a fost modificat. 


Orarul de funcționare a ghişeelor din Bihor: