Accidentul petrecut luni dimineaţă pe DN 19, la Diosig, în urma căruia o copilă în vârstă de un an şi 3 luni a murit, iar alte trei persoane - inclusiv mama fetiţei - au ajuns rănite la spital, a fost provocat de viteză.

"Un tânăr de 24 de ani, din comuna Roşiori, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară înspre Satu-Mare, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, autoturismul condus de acesta a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a acroşat un autoturism  condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea", se explică într-un comunicat transmis luni după amiază de Poliţia Bihor.

Documentul Poliţiei mai menţionează şi că fetiţa care a decedat era din Săcueni şi nu fusese imobilizată în scaun special pentru copii. Aceasta a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul.

"Totodată, o femeie de 21 de ani, din Săcueni, pasageră în autoturism, şi conducătorul autoturismului au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. De asemenea, o femeie de 50 de ani, din Oradea, pasageră în acelaşi autoturism, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", mai arată Poliţia.

Împrejurările accidentului sunt anchetate în continuare de poliţişti.