Un bărbat acuzat că a agresat doi copii într-un lift, vineri dimineaţă, în Capitală, este căutat de poliţişti. Omul, a cărui faţă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, a agresat sexual doi minori de 5 şi 9 ani, în cartierul bucureştean Drumul Taberei, în sectorul 6.

Potrivit Digi24.ro, cei doi minori agresaţi sunt doi fraţi, o fetiţă şi un băiat, care au plecat de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanţă, în timp ce mama lor e internată în spital cu al treilea copil. Când au ajuns în blocul respectiv au urcat în lift şi în acelaşi timp cu ei un bărbat. El se apropie de ei, îi pipăie şi chiar îi sărută.

În acest timp, el urcă cu copiii până la etajul opt. Din imaginile de pe camere de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta şi cei doi minori.

Speriaţi, copiii au povestit totul imediat ce au ajuns acasă iar părinţii au decis să alerteze poliţia.

Digi24 mai scrie că mama celor doi copii a pvoestit că l-au văzut pe agresor cel puţin o dată la un magazin din zonă.

Poliţia face apel la toţi cei care îl recunosc pe bărbat în imagini sau ştiu despre cine este vorba sunt rugaţi să apeleze 112.

Deocamdată Poliţia Capitalei nu are la cunoştinţă dacă bărbatul suspectat este cunoscut ca fiind un agresor.