Poliţia din Salonta cercetează un caz înfiorător de cruzime asupra animalelor, după ce o căţeluşă a fost omorâtă în chinuri, fiind legată şi trasă după o maşină, apoi legată de un gard şi lovită cu o piatră în cap. Căţeluşa a fost descoperită de o femeie, care a postat pozele pe Facebook, condamnând gestul proprietarului.

"Un caz de cruzime înfiorătoare s-a petrecut vineri noaptea spre sâmbătă în Salonta. Această căţeluşă am găsit-o legată de gard în apropierea staţiei de salvare. Biata căţeluşă era legată după o maşină şi trasă până la locul unde a fost abandonată. Acolo a fost legată de gard şi apoi lovită cu bestialitate cu o piatră mare în cap, ca să fie sigur criminalul că a omorât-o. Oameni buni, avem un criminal printre noi", a scris Antonia Kertesz, care coordonează un adăpost de câini în Salonta.

Femeia a făcut un apel către toţi cei care ar putea da informaţii despre proprietarul căţeluşei chinuite.

"Apel către toţi cetăţenii din oraşul Salonta, cine poate da detalii şi cine recunoaşte căţeluşa sau şi-a dat seama că o căţeluşă asemănătoare lipseşte din curtea vecinului este rugat să mă contacteze la numărul de telefon 0774.052.465 sau prin Messenger. Nu putem trece nepăsători peste faptul acesta", a scris aceasta.

Mai mult, salontanca a anunţat că va oferi recompensă pentru informaţiile valide care i se vor oferi.

Antonia Kertesz a mai povestit că a fost contactată de Poliţia Salonta după ce a publicat pozele şi, ulterior, a făcut o plângere în acest sens. Poliţiştii investighează cazul şi au trimis corpul căţeluşei la Direcţia Sanitar Veterinară pentru necropsie.