Tragicul accident petrecut joi la prânz pe şoseaua de centură a Oradiei a fost cauzat de viteza excesivă. Poliţiştii bihoreni spun că şoferiţa de 18 ani, care a şi murit în urma impactului, n-a adaptat viteza la condiţiile de drum, adică la şoseaua udă din pricina ploii. Tânăra se deplasa dinspre Nufărul spre direcţia Calea Aradului.

"Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul condus de aceasta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe banda a doua, de o femeie de 30 de ani, din comuna Moisei, judeţul Maramureş", a declarat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Tânăra care a murit era din satul bihorean Ineu şi conducea un Renault Clio ce avea bulina galbenă specifică începătorilor atât pe parbriz, cât şi pe lunetă. Maşina în care a intrat frontal este un BMW X5.

În Clio se mai afla o tânără, tot de 18 ani, care acum este în stare gravă la Spitalul Judeţean, iar în BMW mai era un bătrân de 76 de ani din Aleşd. La fel ca şi şoferiţa BMW-ului, şi aceştia sunt la spital acum.

"Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului", a mai spus Dinu.

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolul:

Accident grav pe centură, între un BMW X5 și un Renault Clio: O tânără a decedat, iar o alta a rămas încarcerată (FOTO / VIDEO)