Chiar dacă alegerile locale s-au încheiat de mult, încă mai ies la iveală detalii savuroase de culise. Săptămâna trecută, un fan i-a trimis incognito lui Bihorel o înregistrare audio cu o melodie cu tentă manelistică, lansată în seara alegerilor locale, dar ştearsă rapid din mediul online.

Marele hit i-a fost dedicat în primul rând primarului din Nojorid, Petru Tudor Baba, care tocmai câştigase un nou mandat, de data aceasta candidând din partea PNL şi nu a PSD, dar şi liderului liberalilor din Bihor, Ilie Bolojan.

Versurile, puse pe o melodie cu ritm de petrecere, sună aşa: "PNL a câştigat un primar adevărat / Tudor Baba e cu noi, nu dă un pas înapoi" şi continuă cu refrenul pueril "Dacă vrei să meargă treaba, pune ştampila pe Baba /  Bolojan şi PNL, astăzi e victorie!".

Se pare că melodia a fost cântată, în seara alegerilor, la ştrandul din Livada la un party post-electoral. De altfel, contracandidatul lui Baba, PSD-istul Ioan Chivari, s-a plâns după alegeri că în noaptea aceea a fost sunat şi i s-a pus la telefon, în ciudă, maneaua respectivă.

Bihorel îi aminteşte, totuşi, că se poate şi mai rău! La Girişu de Criş, angajaţii Primăriei au făcut o petrecere, la care a luat parte şi primarul Ioan Paşca, iar o manelistă a cântat suav "M... PSD şi hai cu PNL!". La ţară, politica şi manelele par să meargă, după cum se vede treaba, mână-n mână...

Ascultă melodia aici!