Caz şocant şi revoltător la Iaşi, unde un poliţist de la Direcţia de Operaţiuni Speciale a fost bătut crunt de mai mulţi interlopi, într-un club, după ce infractorii l-ar fi recunoscut.

Scena s-a petrecut duminică dimineaţa, când agentul în vârstă de 33 de ani era în timpul liber. Împreună cu iubita lui, a mers din club la spital, dar în faţa unităţii a  fost bătut din nou, dar şi înjunghiat, de aceiaşi interlopi. Mai mult, bătăuşii au agresat-o şi pe femeie.

"Iniţial, au fost mai multe persoane. Nu ştiu numărul din club, dar la spital au plecat în urmărire două persoane, care în faţa spitalului i-au agresat a doua oară. Aici i-au lovit şi cu cuţitul. Tânărul poliţist a fost recunoscut de cei din Clanul Cordunenilor, după ce a participat la acţiuni de prinderea lor. E clar că a fost o răzbunare", a declarat, pentru stirileprotv.ro, preşedintele sindicatului poliţiştilor, Dumitru Coarnă. Acesta a mai spus că, din punctul său de vedere, agresiunea a fost una de tip mafiot.

Poliţistul a fost internat cu două plăgi şi fractură de piramidă nazală. În spital a rămas şi iubita lui, cu mai multe răni în zona capului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au început o anchetă penală pentru infracţiunea de tentativă de omor şi au identificat suspectul principal. Totodată, ei audiază mai multe persoane.