Stelele de pe epoleţii directorului Poliţiei Locale Oradea, Cristian Beltechi, par să devină căzătoare: a reuşit să devină singurul director din istoria Primăriei convocat de două ori în faţa Comisiei de Disciplină a instituţiei.

După episodul din 2016, când a fost judecat ca şef al Administraţiei Patrimoniului Public pentru amenzile primite de la Pompieri pentru lipsa autorizaţiilor de securitate la incendiu a unor clădiri importante precum Arena Antonio Alexe, săptămâna viitoare Beltechi va fi convocat în calitate de comandant al poliţiştilor locali, reproşându-i-se lipsa performanţei şi nereguli în programarea turelor subalternilor.

Mai precis, că s-au găsit agenţi pontaţi la muncă în dispecerat care erau de fapt liberi şi invers. În paralel, pe modelul Lupşea de la Muzeul oraşului, în birourile Primăriei s-ar pregăti evaluarea activităţii directorului cu calificativul "nesatisfăcător" ca pas premergător eliberării din funcţie, în eventualitatea în care nu înţelege mesajul transmis prin cercetarea disciplinară.

Poate se prinde mai greu că viceprimăriţa Arina Moş îşi doreşte nu doar un sediu nou, ci şi un director nou pentru poliţiştii locali...