Se-ntâmplă-n România! Un poliţist în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital cu răni serioase, după ce, duminică dimineaţă, a fost tăiat cu o macetă la ambele mâini în faţa unui club din Arad. Cei care l-au agresat sunt doi indivizi pe care acesta îi anchetează.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, evenimentul s-a produs în jurul orei 6. Agentul, care lucrează la postul de poliţie din comuna arădeană Vladimirescu, se afla în timpul liber, în clubul cu pricina, când, la un moment dat cei doi agresori l-au recunoscut pe bărbatul care îi cercetează într-un dosar.

Scandalul s-a mutat în faţa clubului, iar unul dintre agresori, tot de 32 de ani, a scos o macetă din maşină şi l-a rănit pe poliţist la ambele mâini.

Martorii au sunat la 112, iar poliţistul rănit a fost dus la Spitalul judeţean din Arad. Totodată, agresorii agentului au fost reţinuţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Simina Roz, a declarat, potrivit aradon.ro, că bărbatul a suferit un traumatism facial în zona arcadei şi plăgi tăiate la nivelul mâinii şi al antebraţului, care au fost cusute. Poliţistul a fost supus unor investigaţii imagistice, medicii stabilind că se află în afara pericolului, motiv pentru care l-au şi externat.