O tânără polițistă din județul Teleorman este cercetată disciplinar de superiorii ei, după ce a fost filmată purtând pantaloni de trening și pistolul la brâu și fumând o țigară. Polițista se afla în timpul serviciului, la un bâlci din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman. 

Imaginile filmate de pe terasa unui bar din localitate sunt din timpul Bâlciului Roşiori de Vede şi au fost publicate online luni seara. Acestea au stârnit mai multe reacţii negative din partea internauţilor, scrie Digi24. „Să ne ferească Dumnezeu să avem nevoie de aşa specimene în poliţie”, a scris cineva, în timp ce un alt comentator remarca ţinuta în care era îmbrăcată tânăra: „La Roşiori a fost introdusă o noua uniformă de poliţie”.

Poliţista era îmbrăcată într-un bluză neagră pe care scrie „Poliţia”, pantaloni de trening negri şi o pereche de încălţăminte sport, de culoare crem, iar la brâu avea pistolul din dotare.

Tânăra şi un coleg îmbrăcat în uniforma de poliţist, care se afla alături, stăteau pe marginea drumului şi fumau când au fost filmaţi.

În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie Teleorman a transmis marţi un punct de vedere în care arată că tânăra poliţistă nonconformistă va fi cercetată disciplinar şi riscă de la sancţionarea cu mustrare scrisă până la tăieri de salariu.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la ţinuta şi atitudinea unui agent de poliţie, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, au declarat oficialii IPJ Teleorman, conform Digi24.

 

Sursa video: Emil Coanda / Facebook

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!