Modeling, dansuri populare, înot, distracţii cu prietenii. Le face pe toate, la numai 17 ani, pentru că este o persoană activă, care nu se dă în lături de la nimic.

Bianca Baba are, însă, alte planuri pentru viitor. Extrem de serioase. Odată ce va termina liceul, se va înscrie la Academia de Poliţie, fiindcă vrea cu tot dinadinsul să devină ofiţer.

Formele perfecte

Bianca a avut primul contact cu lumea modelingului la 15 ani, când a urmat nişte cursuri de manechin. Era, însă, extrem de nemulţumită de kilogramele în plus pe care le avea la acea vreme. Aşa că şi-a conceput o cură de slăbire foarte strictă. Mânca într-o zi numai fructe, în alta numai legume şi în următoarea numai carne fiartă. Nimic prăjit, nimic gătit şi, mai ales, niciun gram de pâine. Pentru a-şi sculpta un corp frumos şi pentru a evita apariţia unor urme din cauza pierderii de kilograme, a combinat dieta cu sportul. Înota o oră în fiecare seară.

După perioada de regim strict şi exerciţii, liceana a reuşit să slăbească nu mai puţin de 15 kilograme, ajungând, astfel, la greutatea mult visată. Acum se simte extraordinar în pielea ei şi susţine că e mult mai fericită cu noile forme. De câteva luni, are un contract cu Graziela Models, agenţie care a ajutat-o să participe la castinguri şi prezentări de modă. Perseverentă, Bianca vrea să ajungă un model celebru şi să prezinte pentru toţi marii designeri români, în special pentru Cătălin Botezatu, ale cărui colecţii o impresionează de fiecare dată.

Frumoasa justiţiară

Bianca spune că nu se va mulţumi numai cu o carieră de topmodel, ci vrea neapărat să se facă ofiţer de Poliţie. De aceea, deşi este abia în clasa a XI-a, la Liceul Teoretic "Aurel Lazăr", a început să se pregătească deja pentru examenul de admitere la Academia de Poliţie din Bucureşti.

Chiar dacă programul îi este foarte încărcat, fata îşi face timp şi pentru pasiunile ei mai vechi, printre care se numără şi dansurile populare, pe care recunoaşte cu mândrie că le-a învăţat timp de trei ani. Acum, chiar dacă s-a lăsat de jucat bătuta, în amintirea vremurilor trecute tot mai merge pe la festivaluri cu ansamblul din care a făcut parte.

În plan sentimental, însă, toată atenţia frumoasei e îndreptată către prietenul ei, cu care este împreună de mai bine de doi ani şi de care e îndrăgostită foc. De când feciorul i-a sucit minţile, frumoasa nu păşeşte nicăieri fără el. Doar pe podium...


Sexy-poliţista
Bianca Baba

vârstă: 17 ani
ochi: căprui
zodie: Leu
înălţime: 1,75 m
măsuri: 84-59-88
greutate: 51 kg
hobby: înotul, dansul