natalia selegean.jpgNatalia Selegean (foto) este singura concurentă din Oradea care a reuşit să ajungă între cei 15 finalişti care vor cânta în galele live la X Factor România.

În ediţia transmisă duminică seară de Antena 1, cealaltă orădeancă din concurs, Alexandra Broinaş, care a cântat la Casele Juraţilor melodia "Mai frumoasă" a Laurei Stoica, nu a fost aleasă să continue concursul.

În schimb, Natalia Selegean a trecut mai departe în urma unui moment care l-a emoţionat pe juratul Cheloo. Acesta mai avea un singur loc în echipa lui pentru finalele live şi doi concurenţi: Natalia şi Ionuţ Man, un tânăr nevăzător.

Cheloo i-a întrebat pe rând dacă ar fi gata să renunţe la locul lor în favoarea celuilalt. După nişte explicaţii emoţionante, în care ambii concurenţi au povestit cât înseamnă X Factor în viaţa şi cariera lor, atât Natalia cât şi Ionuţ au declarat că şi-ar da locul pentru celălalt.

Afirmaţiile l-au impresionat pe Cheloo, iar astfel juratul i-a anunţat că ambii vor continua concursul. Înainte, însă, juratul a lăudat-o pe orădeancă: "Tu eşti o femeie foarte puternică. Din punctul meu de vedere, te-ai manifestat cel mai bine în concurs".

Natalia Selegean a început să ia lecţii de canto abia după ce a terminat liceul, iar de atunci a participat la mai multe festivaluri şi concursuri. Orădeanca în vârstă de 25 de ani este agent la Poliţia Municipiului.