După ce a ajuns în finala competiţiei televizate X Factor, orădeanca Natalia Selegean încearcă să-şi dovedească talentul şi la Eurovision.

Tânăra poliţistă devenită cunoscută după participarea la show-ul de la Antena 1 a participat, duminică, la una din preselecţiile naţionale pentru Eurovision, care a avut loc la Timişoara.

Ca să îşi dovedească talentul, orădeanca a cântat live în faţa juriului melodia pop-rock cu care s-a înscris în competiţie, "Razor Sharp".

Natalia va afla pe 18 februarie dacă a trecut ori nu această etapă a competiţiei. În selecţia naţională Eurovision sunt înscrise 148 de piese. Semifinalele Eurovision România vor avea loc pe 23 şi 24 februarie, la fiecare urmând să participe 12-14 melodii. Cele mai bune şase din fiecare semifinală, alese de juriul de specialitate, dar şi prin voturile telespectatorilor, vor intra în faza finală. Ponderea televotului este de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Marea finală, la care participă 12 piese, va avea loc în data de 9 martie. Modalitatea de jurizare va fi: 50% televot, 50% juriu.

Află mai multe despre Natalia Selegean din articolul "Poliţista X"