Poliţiştii bihoreni s-au "transformat", pentru o zi, în Moş Crăciun! 20 de familii cu situaţie financiară precară din judeţ au avut sărbători mai fericite, după ce, în ziua de Ajun, echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Bihor au "descins" cu pacheţele şi cadouri.

"Măsura" a fost luată "pentru a aduce bucurie în sufletele celor mai puţin norocoşi şi pentru a face simţită magia Crăciunului", iar "acţiunea" a fost condusă de însuşi şeful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, împreună cu adjunctul, comisarul şef Adrian Bucur, respectiv cu şeful Poliţiei Minicipale, comisarul şef Alin Haniş.

Marţi, caravana încărcată cu daruri a pornit din Oradea şi a poposit în comunele Diosig, Borod, Pomezeu, Sânicolau, Cefa şi Bunteşti. Darurile au constat în alimente de primă necesitate, precum ulei, făină, zahăr, diverse produse alimentare, dar şi în jucării, dulciuri şi hăinuţe pentru copii, iar bucuria de pe chipurile acestora în momentul sosirii poliţiştilor bihoreni, a fost pe măsura sufletului cu care au fost dăruite.

"Poliţiştii bihoreni vă urează sărbători fericite alături de cei dragi şi vă asigură că vor fi permanent la datorie, pentru ca fiecare bihorean să se poată bucura de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului în linişte şi siguranţă!", arată un comunicat al Poliţiei Bihor.