Săptămâna trecută, odrasla şefei Finanţelor din Ştei a fost prinsă de poliţişti cu bolidul neînmatriculat la vânătoare de gagicuţe prin centrul târgului, chestiune dezvăluită deja de BIHOREANUL.

Ceea ce nu s-a spus e că, în loc să-şi urecheze pruncul, finanţista s-a înfipt la sediul Poliţiei orăşeneşti. Unde, cu o falcă în cer şi una la pământ, a cerut socoteală şefului instituţiei, susţinând că poliţiştii au dat în orbul găinilor şi i-au săltat odorul pentru o faptă pe care nici măcar n-ar fi comis-o.

Culmea e că în loc s-o poftească pe scandalagioaică afară şi să-i aplice eventual o amendă pentru tulburarea liniştii, şeful Poliţiei Ştei a adoptat poziţia ghiocelului, ba şi-a mai cerut şi iertăciuni pentru "neînţelegere".

Nu-i exclus ca, în final, să fie aşa cum a vrut femeia şi, după cercetări "aprofundate", dosarul să fie clasat din lipsă de maşină, de şofer şi de intenţie. Una peste alta, chestionată de Bihorel, Floare Popa s-a isterizat: "E treaba mea ce-am făcut la Poliţie!". De parcă ar avea afaceri private cu oamenii legii...