Cristian Chilat, principalul suspect în cazul atacului armat din Piatra-Neamţ, care a ucis duminică o persoană, a fost prins de poliţişti pe raza judeţului Piatra-Neamţ. "Cristian Chilat fost prins pe raza comunei Dragomireşti în locuinţa unei rude, la aproximativ 25 de kilometri de Piata Neamt. A fost imobilizat, iar acum se face percheziţie la faţa locului pentru a se vedea dacă se gaseşte şi arma cu care l-a împuşcat duminică pe interlop. Când a fost imobilizat, acesta nu era înarmat, a ascuns arma. Luni, suspectul va fi adus la audiere", a declarat procurorul Stelian Olteanu.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, unde va fi audiat. "Acesta riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare", a declarat Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

"Nu avem ce comenta lăsăm instituţiile statului să îşi facă datoria. Avem pierderea extrem de mare suferită", a declarat fratele care a supravieţuit atacului.

"Ne documentăm să vedem dacă sunt clanuri interlope. Acest Falău are şi probleme psihice. După incidentul de acum cinci ani, aşa-zisele clanuri au fost monitorizate" a declarat prefectul judeţului Neamţ Mihai Archip.

Un bărbat a fost împuşcat mortal şi un altul a fost rănit, după ce o persoană a intrat cu o armă într-o cafenea din Piatra Neamţ şi a tras mai multe focuri de armă în cei doi.