Un poliţist i-a impresionat pe orădeni după ce, marţi dimineaţă, a oprit traficul rutier în sensul giratoriu din Centrul Civic, pentru a ajuta o raţă şi bobocii ei să traverseze şoseaua.

BIHOREANUL a aflat că poliţistul se numeşte Bogdan Mutu, are 32 de ani şi este angajat al Poliţiei din 2007 iar la Serviciul Poliţie Rutieră lucrează din 2010.

"Am văzut raţa cu bobocii în spaţiul verde. Încercau să traverseze şoseaua, dar nu reuşeau", a declarat Mutu, marţi, pentru BIHOREANUL.

Înainte de a opri traficul, Bogdan l-a anunțat prin mesageria instant de pe telefon și pe șeful său, subcomisarul Alin Gherman, împuternicit la şefia Biroului Poliţiei Rutiere Oradea, care l-a felicitat imediat pentru inițiativă. "Foarte bine", i-a transmis Gherman.

Polițistul Bogdan MutuÎn timp ce pe Facebook sute de orădeni îl felicită, poliţistul consideră gestul său ca fiind unul normal într-o asemenea situaţie. "Mi s-a părut firesc", a mai spus Bogdan Mutu (foto).

În apele Crişului Repede din zona Podului Dacia cuibăresc multe raţe. Probabil, răţuşca care a ajuns în mijlocul intersecţiei a cuibărit în amonte de pod, a ieşit pe spaţiul verde de lângă Calea Mareşal Alexandru Averescu şi s-a rătăcit încercând să ajungă din nou în apele Crişului. 

Citeşte şi articolul: Imagini inedite în Oradea: Un poliţist rutier opreşte traficul în Centrul Civic, ca să traverseze o familie de… raţe! (FOTO / VIDEO)