Deşi era programată să se desfăşoare la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, meciul de polo dintre CSM Frigi Conti Oradea şi Vasas Budapesta, contând pentru competiţia regională Interliga, s-a disputat la Bazinul Crişul, mai mic ca dimensiuni, dar exact ca Bazinul Floreasca, acolo unde, orădenii vor juca derbyul cu Steaua, echipă care le-a suflat Cupa României în debutul sezonului.

Partida cu Vasas a fost un adevărat recital de reuşite, ambele echipe conducând pe tabelă pe parcursul meciului. După un prim sfert egal, budapestanii au preluat conducerea cu 7-5 la pauza mare, însă replica echipe orădene a venit în sfertul trei, iar egalitatea a fost restabilită: 9-9 înaintea ultimului sfert.

În ultimele opt minute orădenii s-au desprins la 11-9, dar Vasas e egalat: 11-11. Ultimul minut s-a jucat totul sau nimic şi a ieşit egal.

Orădenii păreau să fi marcat golul victoriei prin Samuilă, însă unul dintre cei mai valoroşi internaţionali maghiari, campionul olimpic Daniel Varga, a marcat pentru 12-12 cu câteva secunde înainte de final.

CSM Frigo Conti Oradea va disputa partidele cu Steaua joi şi vineri de la ora 16. Meciul va fi transmis în direct la TVR 2.