Echipa de polo pe apă juniori II a Clubului Sportiv Crişul Oradea s-a clasat pe locul III şi a intrat, astfel, în posesia medaliilor de bronz în ediţia 2012-2013 a Campionatului Naţional, după ce în cel de-al doilea şi ultimul turneu final desfăşurat la Bucureşti, în perioada 20-23 iunie, a obţinut trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

Gruparea orădeană, pregătită de antrenorul Ciprian Câmpianu, a început turneul, care s-a desfăşurat la Bazinul "Steaua", de pe primul loc, în urma primului turneu final, pe care l-a găzduit, în urmă cu două săptămâni, la Oradea. Din păcate, tinerii orădeni nu şi-au putut păstra poziţia, după ce a remizat în primul joc cu Steaua, iar în ultimul, ce decisiv, au pierdut cu 4-5 în faţa celor de la Dinamo.

În celelalte trei confruntări, jucătorii de la CS Crişul nu au avut probleme şi au câştigat lejer, cu CSS 3 Bucureşti, CSM Cluj şi AMEFA Arad.

Echipa care a câştigat titlul este Steaua, care a devenit astfel noua campioană naţională a acestei categorii de vârstă, după ce în ultimii ani formaţia orădeană a dominat această categorie de vârstă. Pe locul II s-a clasat Dinamo.


Rezultatele înregistrate la ultimul turneu final al CN de polo juniori II de la Bucureşti:

Etapa I:

C.S.M. Cluj - C.S.S. Nr 3 5-11
AMEFA Arad - Dinamo 5-20
Crişul Oradea - Steaua 6-6

Etapa a II-a:

C.S.M. Cluj - Dinamo 3-17
Steaua - AMEFA Arad 19-1
C.S.S. Nr 3 - Crişul Oradea 3-11

Etapa a III-a:

Crişul Oradea - C.S.M. Cluj 16-4
AMEFA Arad - C.S.S. Nr 3 7-10
Dinamo - Steaua 4-6

Etapa a IV-a:

Crişul Oradea - AMEFA Arad 16-2
C.S.M. Cluj - Steaua 3-17
C.S.S. Nr 3 - Dinamo 1-6

Etapa a V-a:

AMEFA - C.S.M. Cluj 8-8
C.S.S. Nr 3 - Steaua 7-8
Dinamo - Crişul Oradea 5-4


Clasament:

1. Steaua
2. Dinamo
3. Crişul Oradea