Poloiştii orădeni ai echipei campioane CSM Digi au fost învinşi sâmbătă, în deplasare, la Kragujevac, în cadrul celei de-a IV-a etape a grupei principale B a Ligii Campionilor Europeni.

Deşi au întâlnit un adversar redutabil, elevii antrenorului Dorin Costrăş au cedat doar la două goluri jocul cu formaţia locală, Radnicki, una dintre cele mai puternice echipe ale competiţiei.

Jucătorii orădeni au făcut un meci foarte bun, în special în primele trei sferturi, când s-au aflat la egalitate cu sârbii. În primele opt minute, fiecare formaţie şi-a trecut în cont câte un gol, gazdele prin Dorde Filipovic, iar bihorenii prin Ramiro Georgescu.

Şi în sfertul secund CSM Digi s-a descurcat bine, în special în defensivă, unde a excelat şi portarul Gojko Pijetlovic. Alex Popoviciu şi Ramiro Georgescu au marcat primii în acest interval, ducând scorul la 3-1 pentru români, numai că până în pauza mare, Radnicki a egalat prin golurile înscrise de Markovic şi Basara.

În partea secundă, gazdele au fost cele care au început mai bine şi Ciric şi Zlokovic au punctat pentru 5-3 în favoarea amfitrionilor, numai că acelaşi Ramiro Georgescu şi Mihnea Chioveanu au marcat şi ei pentru CSM, restabilind egalitatea din nou, înaintea ultumului sfert, scor 5-5.

În ultimele opt minute, oboseala şi-a cam spus cuvântul în echipa orădeană, care a reuşit să înscrie o singură dată în acest interval, prin Chioveanu, timp în care gazdele au marcat de trei ori, astfel că rezultatul final al jocului a consfinţit victoria la două goluri a celor de la Radnicki, cu 8-6.

A fost cea de-a patra înfrângere pentru orădeni în această grupă, în timp ce formaţia din Serbia se află la polul opus, obţinând al patrulea succes în grupă.

În următorul meci, CSM Digi Oradea va evolua acasă, pe 29 ianuarie, cu Galatasaray Istanbul, în cea de-a V-a etapă a grupei B din Liga Campionilor Europeni.


Radnicki Kragujevac - CSM Digi Oradea 8-6 (1-1, 2-2, 2-2, 3-1)

Marcatori Radnicki: Boris Zlokovic 3 goluri, Ivan Basara 1, Dorde Filipovic 1, Markovic 1, Vuksanovic 1 şi Ciric 1 gol.
Marcatori CSM Digi Oradea: Ramiro Georgescu 3 goluri, Mihnea Chioveanu 2 şi Alex Popoviciu 1 gol.