Campioana României la polo, formaţia orădeană CSM Digi, nu a reuşit să se întoarcă cu un rezultat pozitiv de la Istanbul, după jocul cu Galatasaray, din cadrul grupei D a Ligii Campionilor. A şasea partidă din această grupă s-a încheiat cu înfrângerea la limită, scor 6-5.

Partida a început nefast pentru orădeni, care după primele 8 minute erau conduşi cu 4-2. În sfertul secund, gazdele au reuşit să mai înscrie o dată, în timp ce elevii lui Toth Laszlo nu a perforat poarta adversă.

După pauza mare, campionii României au început să-şi revină şi au câştigat sfertul III, cu 2-1.

Deşi şi în ultimele 8 minute orădenii au fost mai eficienţi, prin înscrierea unui gol, în timp ce turcii nu au marcat deloc, nu a fost suficient pentru a nu pierde acest joc, fiindcă scorul final a fost favorabil gazdelor, cu 6-5.

Principalul marcator de la CSM Digi în partida de la Istanbul a fost Alexandru Ghiban, cu două reuşite. Celelalte trei reuşite ale CSM-ului au purtat numele lui Kalman Kadar, Alexandru Matei şi Andrei Buşilă.

Ca urmare a acestui eşec, CSM Digi se află acum pe locul IV în grupă, ultimul care duce în primăvara europeană, dar la egalitate de puncte cu Galatasaray. Echipa orădeană va fi favorizată, însă, fiindcă la Oradea a câştigat cu 11-8 în faţa turcilor.

În celălalt meci de miercuri din grupă, Partizan Belgrad a furnizat surpriza, provocând prima înfrângere liderului, Szeged, scor 8-6.

În Liga Campionilor, CSM Digi mai are de disputat două jocuri: cu Partizan Belgrad (acasă, pe 23 ianuarie) şi cu Szeged (în deplasare, pe 6 februarie).