Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au impus în primul meci din semifinala cu Dinamo din play-off-ul Superligii Naţionale.

Desfăşurată joi seara la Bazinul Olimpic, prima dispută dintre CSM Digi, echipa campioană en-titre şi Dinamo s-a încheiat cu scorul de 10-7 pentru orădeni, care au tranşat partida încă din primul sfert, când au marcat cinci goluri, primind în schimb doar unul singur.

După aceea, jocul a devenit mult mai echilibrat, cu sfertul II încheindu-se la egalitate, 2-2, cel de-al treilea fiind câştigat chiar de bucureşteni, cu 3-1, în timp ce ultimele opt minute le-au aparţinut echipei bihorene, care a marcat de două ori, timp în care adversarul a fructificat o singură dată.

Cele mai multe goluri le-a reuşit Alex Popoviciu, 4, urmat de T. Negrean şi R. Szabo, cu câte 2 goluri marcate.

Cel de-al doilea meci din semifinala cu Dinamo din Superliga Naţională de polo pentru CSM Digi se va desfăşura vineri, de la ora 18.45, tot la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

CSM Digi - Dinamo 10-7 (5-1, 2-2, 1-3, 2-1)

CSM Digi Oradea: Pjetlovic - Kalman Kadar, Negrean (2 goluri), Dunca (1), Popoviciu (4), Cupic, Cîmpeanu (1), Freundlich, Alexa, Remeş, R. Szabo (2) şi A. Creţu. Antrenor: Dorin Costrăş.