Turneul internaţional de polo Memorialul Nicolae Rujinschi a debutat vineri seara la Oradea, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", unde în primul joc s-au întâlnit echipele maghiare Szolnok şi OSC Budapesta, încheiat cu victoria formaţiei din urmă, cu scorul de 11-7.

În meciul al doilea a intrat în competiţie şi campioana României, CSM Digi Oradea, care a întâlnit puternica echipă sârbă Steaua Roşie Belgrad, pe care, surprinzător, a învins-o destul de clar, cu scorul de 12-7.

Primul sfert a adus numai puţin de şapte goluri, patru înscrise de orădeni şi trei de sârbi. Apoi, sfertul II a fost câştigat tot de CSM Digi, cu 2-1, iar sfertul III, cu 3-1, pentru ca şi ultimele opt minute de joc să fie adjudecate tot de bihoreni, cu scorul de 3-2.

Tiberiu Negrean a fost principalul marcator al orădenilor, cu 4 goluri. L-a urmat Alex Popoviciu şi M. Avramovic, cu câte 2, Gh. Dunca, Szabo Roland, V. Cupic şi A. Freundlich, cu câte un gol. De la sârbi, V. Rasovic, Njegovan şi Eşkert au înscris câte 2 goluri, iar Obradovic, 1.

Sâmbătă, turneul continuă cu jocurile etapei a II-a, Steaua Roşie Belgrad - Szolnok, de la ora 18 şi CSM Digi - OSC Budapesta, de la ora 19.55.

De la ora 19.30 va avea loc însă prezentarea lotului de jucători ai CSM Digi, pentru ca duminică, în ultima zi, de la ora 10, Steaua Roşie Belgrad să întâlnească pe OSC Budapesta, iar de la ora 11.30, CSM Digi pe Szolnok.