Formaţia orădeană de polo CSM Digi a fost învinsă şi în ultima etapă a turneului din grupa de la Atena, contând pentru ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor Europeni.
Campionii României au întâlnit duminică formaţia gazdă Vouliagmeni Atena, grupare de care au fost întrecuţi clar, cu scorul de 10-4. Pe reprize s-a consemnat: 2-0, 3-1, 2-1 şi 3-2.

Din păcate, elevii antrenorului Toth Laszlo nu au mai avut aceaşi evoluţie din primele partide, când, chiar dacă au pierdut, au evoluat admirabil, fiind foarte aproape de rezultate pozitive de fiecare dată.

În meciul al treilea, bihorenii au fost depăşiţi net de greci, care s-au impus în toate cele patru sferturi, după 2-0, la finele primelor 8 minute, conducând cu 5-1 la pauza mare. În partea a doua, CSM Digi a încercat să mai echilibreze situaţia, dar în zadar, fiindcă tot jucătorii formaţiei gazdă au reuşit să marcheze de cele mai multe ori. La sfârşitul sfertului III tabela de marcaj indica scorul de 7-2 în favoarea elenilor, iar la finalul meciului, 10-4, ceea ce spune totul despre raportul de forţe din bazin.

"Din păcate nu ne-am revenit din punct de vedere psihic după primele două meciuri pierdute la limită. În jocul de azi nu ne-a mai ieşit nimic. Aşteptăm tragerea la sorţi de luni pentru a afla care ne vor fi adversarii din Euro Cup", a declarat, la final, preşedintele clubului CSM, Florin Birta.

Pentru campioana României în meciul cu elenii au marcat Kadar - 2 goluri, Chioveanu şi Csaszar - câte un gol.

Cum în celălalt meci al ultimei etape, de duminică, Jadran Herceg Novi a învins, cu scorul de 8-5, formaţia italiană Posillipo Napoli, muntenegrenii au ocupat locul secund în grupă şi s-au calificat, alături de gazdele de la Vouliagmeni, pe tabloul principal al competiţiei, CSM Digi şi italienii de la Posillipo urmând a lua drumul Euro Cup, cea de-a doua competiţie continentală inter-cluburi.


Clasamentul final al grupei Ligii Campionilor la polo de la Atena:

1. Vouliagmeni Atena 6 puncte
2. Jadran Herceg Novi 4 puncte
3. Posillipo Napoli 2 puncte
4. CSM Digi Oradea 0 puncte