Poloiştii de la CSM Digi Oradea debutează miercuri seară în grupele principale ale Ligii Campionilor Europeni.

Formaţia orădeană, pregătită de antrenorul Dorin Costrăş, evoluează de la ora 19.45 în Germania, în compania celor de la Spandau Berlin. Meciul contează pentru Grupa B, grupă din care mai fac parte formaţiile Radnicki, detinatoarea trofeului Euro Cup, Galatasaray Istanbul, Brescia şi Partizan Belgrad.

În total, în această fază vor fi zece etape, în care echipele vor evolua după sistemul fiecare cu fiecare, acasă şi în deplasare, iar la final, primele trei clasate se vor califica pentru turneul Final Six, programat la Barcelona, în perioada 29-31 mai, anul viitor.

În această primă etapă, de miercuri, 20 noiembrie, în celelalte două partide din grupa B, Radnicki evoluează în Turcia, în compania celor de la Galatasaray, iar în Italia, Brescia primeşte vizita echipei Partizan Belgrad.

Interesant este faptul că echipa spaniolă, Barceloneta, este calificata direct la turneul final, în calitate de gazdă a turneului, iar, în acest fel. din grupa A doar două echipe se vor califica pentru Final Six.

În prima etapa din grupa A, Primorje, echipa la care evoluează şi internaţionalul român Cosmin Radu, joacă la Barcelona, cu Atletic Barceloneta, deţinătoarea trofeului din 2012, italienii de la Pro Recco, joacă în Ungaria, cu Eger, iar finalista din 2013, Jug Dubrovnik, primeşte vizita grecilor de la Olympiakos Pireu.

Pentru CSM Digi Oradea, meciul cu Spandau se anunţă foarte disputat, cele două echipe fiind de valori apropiate, astfel că bihorenii vor încerca obţinerea unui rezultat bun din această fază a grupelor încă din acest prim joc.