În acest sfârşit de săptămână sunt programate jocurile ultimei etape din sezonul regulat al campionatului Superligii Naţionale la polo pe apă. În cadrul acestei runde campioana en-titre, CSM Digi Oradea, evoluează în deplasare, la Bucureşti, în compania formaţiei Dinamo, în timp ce cealaltă echipă orădeană din competiţie, CS Crişul, primeşte în bazin propriu, replica studenţilor bucureşteni de la Sportul.

Dubla Dinamo - CSM Digi Oradea ţine capul de afiş al etape 7 a campionatului, ultima din retur. Primul joc dintre cele două formaţii este programat sâmbătă, cu începere de la ora 12, la Bazinul Floreasca, în timp ce meciul revanşă se va disputa duminică, de la aceaşi ora, 12. Pentru CSM această dublă confruntare se vrea a fi o confirmare a valorii echipei orădene, care este lideră în clasamentul la zi al Superligii, cu 25 de victorii, din 26 posibile, şi un singur rezultat de egalitate. De partea cealaltă, Dinamo ocupă locul III, la 13 puncte în urma formaţiei bihorene, având 21 de victorii şi 5 înfrângeri.

La Bazinul Crişul din Oradea în schimb, cealaltă formaţie bihoreană, CS Crişul, primeşte vizita Sportului Studenţesc, într-o dublă programată sâmbătă, de la ora 18, şi duminică, de la ora 10, Această confruntare se constituie a fi derbiul codaşelor, cele două echipe ocupând ultimele poziţii ale clasamentului.

Într-o altă dublă dispută interesantă din această rundă, la Bucureşti, tot în Bazinul Floreasca, Rapidul se confruntă cu Steaua, în două jocuri care pot elimina Rapidul din faza play-off a competiţiei.

clasament polo.jpg