Poloiştii echipei orădene CSM Digi revin în această săptămână la antrenamente, urmând să demareze pregătirile pentru noul sezon competiţional. Antrenorul Dorin Costrăş a fixat primul antrenament marţi la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

"O să începem cu antrenamente mai uşoare, de readaptare la efort, după care o să trecem şi la pregătirile de intensitate normală", a declarat antrenorul campionilor.

La antrenamentele din această săptămână vor lipsi jucători care au participat la Campionatul European de la Budapesta, Tiberiu Negrean, Andrei Creţu şi Alex Popoviciu, care au evoluat pentru echipa României, şi portarul Gojko Pijetlovic, care a apărat bine culorile Serbiei, fiind premiat la final de organizatori.

De asemenea, va mai lipsi de la antrenamentele de început ale echipei orădene şi Milos Korolja, un jucător transferat în această vară, dar care încă mai este angrenat în campionatul maltez, cu echipa de la care va veni la Oradea. Korolja se va prezenta la pregătirile CSM-ului la începutul lunii septembrie, dar cei trei români vor reveni de la mijlocul săptămânii viitoare la antrenamentele conduse de Dorin Costrăş.

Antrenamentele poloiştilor orădeni se vor desfăşura pe plan local şi vor fi pigmentate cu diferite turnee sau meciuri de verificare. La jumătatea lunii septembrie se prefigurează primul turneu amical la Oradea.

Pe 27 septembrie CSM Digi va susţine şi primul joc din cupele europene, tragerea la sorţi pentru primul tur urmând a fi efectuată în această săptămână, miercuri.

Şi muncă, şi distracţie

Într-o altă ordine de idei, poloiştii de la CSM vor fi alături în această vară şi de doi colegi de-ai lor care se vor căsători, Tiberiu Negrean şi Mihnea Chioveanu. Chiar dacă Mihnea nu va mai juca la CSM Digi în noul sezon, el îi va avea prezenţi la fericitul eveniment din viaţă pe foştii colegi, după cum a precizat antrenorul Costrăş. De cealaltă parte, nunta lui Tiberiu Negrean este programată pentru data de 23 august.

Pe de altă parte, conform declaraţiilor tehnicianului Costrăş, în noul lot al echipei orădene de seniori vor fi promovaţi şi doi tineri jucători, veniţi de la echipele de juniori ale CS Crişul.